Webshops

Red River producerer e-shops og samlede e-handelsløsninger af høj kvalitet.

Vores løsninger er målrettet til behovet i små og mellemstore virksomheder, og systemerne kan udbygges og tilrettes unikt, i takt med at din virksomhed vokser og udvikler sig.

Vi kan samtidig integrere vores e-shop 100% ind i en samlet ERP-løsning, hvis der er behov.

KONTAKT OS

ShopiCity / Red River
Skanderborgvej 72
DK 8680 Ry
M: +45 29170330
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Webshops

Unikke løsninger til favorabel pris

Red River er et innovativt og kvalitetsbevidst IT-Udviklingshus, der producerer webshops og samlede e-handelsløsninger. Vores løsninger er målrettet til behovet i små og mellemstore virksomheder og systemerne kan udbygges og tilrettes unikt i takt med at din virksomhed vokser og udvikler sig. Vi kan samtidig integrere vores e-shop 100% ind i en samlet ERP-løsning, hvis der er behov. Systemet er nemt at anvende, og du får det til en meget favorabel pris, fordi vores produktionsafdeling ligger i Vietnam. På den måde får du masser af billige produktionstimer, mens projektet styres og serviceres fra dansk side, så arbejde med strategi, dialog og processer kører effektivt og gnidningsfrit.
Det giver optimal værdi for pengene.

Professionel e-handel / Elektronisk varekatalog

Red Rivers webshop dækker med sin brede funktionalitet og mange features både behovet for løsninger til business-to-business og business-to-consumer markeder. Eksempelvis har du mulighed for at lave kundespecifikke priser, prisgrupper via log-in og flere betalingsmetoder, herunder kortbetaling. Løsningen kan også konfigureres uden varekurv, så du får et flot og effektivt on-line varekatalog der giver dig mulighed for at modtage bestillinger, mens du fakturerer dine kunder, som du plejer.

Skalerbar & fremtidssikker løsning

Du får en solid grundplatform med de funktioner, der skal til for at drive en professionel webshop. Produktet er modul-opbygget, så du har mulighed for at tilkøbe ekstra funktionalitet eller nye features, så platformen tilrettes kravene, når din virksomhed vokser, eller kunderne stiller nye krav.

Brugervenlighed

Via det danske browserbaserede administrationsværktøj er det let at tilføje og vedligeholde produktinformationer, priser, billeder og lignende. Er webshoppen ikke integreret i et ERP-system, modtager du ordrer via e-mail. Det er nemt og effektivt.

Individuelle tilpasninger

Systemet kan nemt tilpasses til specielle, individuelle behov, som er kritiske for netop din virksomhed. En sådan mulighed har du ikke i en hostet e-shop.
Red River kan samtidig tilbyde dig meget billige udviklingstimer indenfor både design og programmering. Det giver dig råd og mulighed for at få tilpasset din løsning lige præcist, som du gerne vil have den.

Fuldt integreret CMS

Systemets indeholder i udgangspunktet et lille professionelt CMS.
Du kan indsætte nye sider i den dynamiske menu, og du kan dermed udvide shoppen, når der er behov. Du har altså fuld integration af generel information om virksomheden og let administration af indholdet i samme platform.

Unikt design

Du kan enten vælge et standardlayout fra systemet med mulighed for opsætning af logo/farver eller få udarbejdet dit helt eget, unikke design af vores professionelle web designere. Du har også mulighed for senere at udskifte og forny det grafiske design, hvis du ønsker det.

Sikker, overskuelig opstart

Du kommer hurtigt i gang. Vores guide leder dig hurtigt og sikkert gennem installation og opsætning, så du får et overblik og kan ordne tingene selv. Opstår der problemer, yder vi naturligvis support til dig.

Abonnement på opdateringer

Med et abonnement på opdateringer til vores e-shop er du fremtidssikret. Både hvad angår forbedringer af systemet, men også i form af sikkerheds patches så din platform ikke bliver angreben af ubudne gæster. Vores opdateringsabonnement giver dig også adgang til nødvendige tilretninger som følge af ændret
lovgivning.

Integreret e-handel

Udnyt fordelene ved at koble din e-shop direkte sammen med et ERP-system. På den måde får du direkte adgang til produktopdatering, lagerstyring, kundehåndtering, fakturering, m.m. fordi disse ting kan styres direkte fra ERP-systemet med automatisk opdatering fra og til dit website.

Du vedligeholder kun data ét sted, nemlig i ERP-miljøet. Ordrer og ændringer i kundeoplysninger og stamdata bliver automatisk lagt ind i dit ERP system. På den måde sikrer du en professionel styring af din virksomhed, høj kundeservice og effektiv administration.

Datasikkerheden er naturligvis i højsædet, så du undgår ”ubudne gæster” i dine IT-systemer. Bedre kundeservice, effektivisering og professionel styring er nogle af de oplagte fordele ved integration.