Serviceaftaler

Ud over hjemmesider og e-shops af høj kvalitet tilbyder Red River også serviceaftaler til særdeles favorable priser.

Det kan vi gøre, fordi vores serviceafdeling ligger i Vietnam. På den måde får du adgang til masser af billige timer, som kan bruges på service, små opgraderinger, billedbehandling og generel vedligeholdelse.

Projektstyringen foregår på dansk, så du altid har en, du kan tale med direkte.

KONTAKT OS

ShopiCity / Red River
Skanderborgvej 72
DK 8680 Ry
M: +45 29170330
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Serviceaftaler

Lav en serviceaftale med Red River

Red River er et innovativt og kvalitetsbevidst webbureau, der producerer unikke løsninger til internettet. Ud over hjemmesider og e-shops af meget høj tilbyder vi også serviceaftaler til meget favorable priser. Det kan vi gøre, fordi vores serviceafdeling ligger i Vietnam. På den måde kan vi tilbyde masser af billige timer til service, små opgraderinger, billedbehandling og generel vedligeholdelse. Projektstyringen foregår på dansk, så du altid har en, du kan tale direkte med.

Få meget mere for pengene

Får du vedligeholdt dit website? Hvad koster det, og er det i grunden den bedste måde, du kan bruge din tid på? Lad i stedet Red River tage vare på alle dine små og store opgaver med upload af indhold eller produkter, vedligeholdelse af systemer, optimering eller frilægning af billeder, opdateringer af nye medarbejdere mv. Vi er billigere end du tror.

Standardpakker indenfor service og vedligeholdelse:

1) Klippekort med 10, 20 eller 50 timer:

Har du blot behov for hjælp og service engang imellem er det for dyrt for med en abonnementsordning. I stedet kan vi tilbyde dig et klippekort med 20 eller 50 timer. Du bestemmer selv, hvornår du vil bruge af timerne og til hvad du vil bruge dem. 

2) Løbende aftaler med fast frekvens:

Hvis du regelmæssigt har behov for service eller vedligeholdelse på din hjemmeside kan det være en fordel for dig at lave en løbende aftale. Du får langt flere timer for pengene, fordi du binder dig til en bestemt antal timer om året, og fordi vi ved hvornår du vil bruge dem.

Løbende aftaler med fast frekvens. Prisen aftales på basis af de konkrete arbejdsopgaver og mængden af timer.

3) Abonnementsaftale:

Har du et større og mere vedvarende service og vedligeholdelse kan vil tilbyde en fas abonnementsordning. Vi øremærker så en eller flere af vores dygtige medarbejdere til at udføre bestemte arbejdsopgaver for din virksomhed et antal timer om måneden efter aftale. Fordelen er, at vores medarbejdere kommer til at kende dine systemer, rutiner, opgaver og arbejdsgang. På sigt får du derfor også en mere effektiv timeudnyttelse.

Abonnementsaftaler: Prisen aftales på basis af de konkrete arbejdsopgaverne og mængden af timer.

 

Hvad kan du bruge timerne til?

Programmører og designere:

 • Løbende opdatering af hjemmesiden – herunder opdateringer og opsætning af tekst og billeder, produktblade, information fra nyhedsbreve mv.
 • Vedligeholdelse af CMS – herunder opdateringer af sikkerhedspatches, moduler, funktioner mv.
 • Vedligeholdelse af Databaser – herunder produktopdateringer, upload af indhold mv.
 • Optimering og frilægning af nye billeder til hjemmesiden
 • Individualisering og tilretning af eksisterende funktioner og features i CMS'et
 • Udvikling og implementering af helt nye funktioner og features i CMS'et
 • Teknisk support
 • Uddannelse i at bruge systemet
 • Udvikling af interaktive skemaer og formularer
 • Flash bannere og animerede elementer etc.
 • Grafisk support og designarbejde


Konsulenter og specialister:

 • Elektronisk markedsføring – vejledning omkring kampagner på nettet. Herunder strategi og effektuering.
 • Søgemaskine optimering – videre rådgivning og arbejde med mere intensiv søgemaskine optimering af din hjemmeside eller e-shop.
 • Webstrategi – Få hjælp og vejledning til at formulere en strategi for din tilstedeværelse på internettet, der giver gevinst på bundlinien.
 • Webstatistik – Brug din webstistik som et strategisk hjælpeværktøj til at nå dine målsætninger. Lær dine kunder nærmere at kende, se hvor de kommer fra og hvordan de opfører sig på din hjemmeside.
 • Web 2.0 – Få råd og vejledning om, hvordan du kan bruge sociale værktøjer, podcasts, RSS-feeds mv. til at booste din kommunikation og interaktion med såvel kunder som leverandører eller samarbejdspartnere.