Strategier

I Red River fokuserer vi på at skabe høj kvalitet til fornuftige priser.

At lave en god webløsning kræver indgående kendskab til alt fra konventioner om brugervenlighed og design tendenser til forståelse af forretningsstrategi og optimering mod søgemaskiner.

En god webløsning kræver kvalificeret faglig indsigt og kombineret med billige udviklingstimer, og derfor er netop Red River et interessant alternativ for netop din virksomhed. Vi kan levere det hele til det halve.

KONTAKT OS

ShopiCity / Red River
Skanderborgvej 72
DK 8680 Ry
M: +45 29170330
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Strategier

Styrer systemet din virksomhed?

System, design og funktionalitet skal passe til din forretning – ikke omvendt. Derfor skal man sikre sig, at strategien er tænkt igennem på forhånd – og at systemet ikke lænser tegnebogen på sigt. I Red River er vi eksperter i strategiudvikling. Vi er også eksperter i Open Source software, og derfor skal vi ikke nødvendigvis sælge ét bestemt system ind – uanset om det passer til kundens behov eller ej. Vi tager heller ikke penge for selve systemet – det er gratis - du betaler heller ikke dyre licens kroner efterfølgende. I stedet kan du bruge pengene på det, det hele i virkeligheden handler om... nemlig strategi, design, indhold og funktionalitet. Alt sammen skræddersyet til dine behov.

Open Source

I Red River anvender vi Open Source software. Vi kan derfor skræddersy løsningerne fuldstændigt til dig og koble forskellige systemer sammen, så de passer til din virksomhed og dine forretningsbehov. Vi kan skalere og udbygge, når din virksomhed vokser og dine behov ændrer dig. Systemerne er gratis, og koderne er helt åbne. Derfor har vi som udviklingshus adgang til alle dele i motorrummet og det skaber frihed til at møde dine specielle behov.
Open Source er blevet voksent som begreb, og systemerne har i dag samme høje kvalitet som de dyre systemer. De udvikler sig innovativt og vedvarende, sikkerhedshuller bliver lukket med lynets hast, og i sidste ende kan de kan kobles sammen på kryds og tværs. Det giver kort sagt mening og høj værdi for pengene. Derfor arbejder Red River med Open Source.

Design

Design kan ikke diskuteres - det er jo smag og behag, mener nogle mennesker. Det gør vi ikke. I Red River arbejder vi målrettet med design for at møde forskellige krav og målsætninger. Godt webdesign skal nemlig ikke bare se godt ud. Det skal også være funktionelt, passe til kundens image, være brugervenligt og intuitivt – og så skal designet understøtte din forretningsstrategi og skabe resultater på bundlinien. I Red River arbejder vi derfor målrettet med dit webdesign. Vi udarbejder altid flere forslag, så du har noget at vælge imellem. Vi diskuterer og vejleder, lytter og anbefaler. Og i sidste ende skaber vi et design, der fungerer som en Ferrari. Æstetisk, effektivt og resultat orienteret.