Om Red River

Red River blev grundlagt i Hanoi, Vietnam, i sommeren 2008. Ideen var at skabe et innovativt og kvalitetsbevidst webbureau, der producerer unikke løsninger til internettet – men til priser, der er til at betale.

Siden er det gået stærkt, og i dag har Red River afdelinger i både Hanoi, Saigon og Hué, ligesom vi også har et dansk kontor i Ry ved Århus.

KONTAKT OS

ShopiCity / Red River
Skanderborgvej 72
DK 8680 Ry
M: +45 29170330
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Om Red River

Høj kvalitet til fornuftige priser

I en tid, hvor økonomien kører i lidt lavere gear, er der god grund til at være prisbevidst, se sig godt for – og tænke en smule kreativt. Måske kan du få ganske meget mere for pengene, end du er vant til. Samme høje kvalitet – men til priser, der er spiselige.

Red River blev grundlagt i Hanoi, Vietnam, i sommeren 2008. Ideen var at skabe et innovativt og kvalitetsbevidst webbureau, der producerer unikke løsninger til internettet – men til priser, der er til at betale. Siden er det gået stærkt, og i dag har Red River afdelinger i Hanoi, ligesom der i dag også ligger et dansk kontor i Ry ved Århus. Vi har omkring 20 dedikerede medarbejdere, og vi servicerer allerede en række store internationale virksomheder. Høj kvalitet til fornuftige priser er et koncept, der fungerer alle steder i verden.

Vi kan tilbyde masser af billige produktions- og servicetimer, mens projektstyring og kvalitetssikring er dansk. Der er derfor altid én, der forstår dig i den anden ende, og dermed kan vi garantere, at strategiudvikling, dialog og project management kører både effektivt og gnidningsfrit. Du får med andre ord maksimal værdi for pengene.